Nieuwsitems over project Missiehuis Hoorn leest u hieronder.

30 januari 2020

Open dag Valentijnsdag vrijdag 14 februari!

Op vrijdag 14 februari tussen 15:00 en 17:30 uur stellen wij het onbebouwde deel van het landgoed en de kapel open. Omdat de bouw al vergevorderd is, zijn wij in staat om één woning van binnen te laten zien. Zo kunt u als aspirant-koper zich ter plekke inleven in de ruimte, de ligging en het omliggende groen. Uit veiligheidsoverwegingen worden deze rondleidingen door ons begeleid.

Heeft u interesse in een koopappartement binnen het Missiehuis, schroom dan niet en kom langs op deze open dag. Ons makelaarsteam staat dan uiteraard weer paraat met alle informatie.

Locatie: De oude kapel van het Missiehuis
vrijdag 14 februari van 15:00 – 17:30 uur
Blauwe Berg 5c, 1625 NT Hoorn
afslag Hoorn/ Berkhout

Lees verder
12 november 2019

Duurzaam wonen is de missie!

Op zaterdag 16 november is de kapel van Het Missiehuis opengesteld met als thema ‘duurzaamheid’. Zowel het makelaarsteam als WeDriveSolar informeren u graag over de beschikbaarheid, specificaties en voorwaarden.

Beleef het elektrische deelrijden, de moderne invulling van mobiliteit.

Voor alle vragen over de appartementen en duurzaamheid bent u van harte welkom!

Locatie: De oude kapel van het Missiehuis
zaterdag 16 november a.s. van 11.00 - 13.00 uur
Blauwe Berg 5c, 1625 NT Hoorn
afslag Hoorn/ Berkhout

Lees verder
20 september 2019

Warm welkom in het Missiehuis

De bouw van de vier woonblokken met luxe appartementen is inmiddels gestart. Op zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 14.00 uur stellen wij het landgoed open voor belangstellenden. De tuinen, een deel van het Missiehuis en de kapel zijn op dat moment vrij toegankelijk. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje espresso, macchiato of cappuccino van onze barista.

Laat u informeren over de woningen, het landgoed en uw mogelijkheden!

Locatie: De oude kapel van het Missiehuis
Blauwe Berg 5c, 1625 NT Hoorn
afslag Hoorn/ Berkhout

Lees verder
23 augustus 2018

Verkoopevent op 22 september 2018 in herfstpracht landgoed Missiehuis

Op de eerste zaterdag van de herfst, 22 september, organiseert De Nijs Projectontwikkeling een verkoopevent voor de eerste fase van het project Missiehuis.

Lees verder
23 juli 2018

Verkoopdoek geplaatst!

De nieuwe site van Missiehuis Hoorn is live en het verkoopdoek is geplaatst!

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.