Nieuwsitems over project Missiehuis Hoorn leest u hieronder.

12 november 2019

Duurzaam wonen is de missie!

Op zaterdag 16 november is de kapel van Het Missiehuis opengesteld met als thema ‘duurzaamheid’. Zowel het makelaarsteam als WeDriveSolar informeren u graag over de beschikbaarheid, specificaties en voorwaarden.

Beleef het elektrische deelrijden, de moderne invulling van mobiliteit.

Voor alle vragen over de appartementen en duurzaamheid bent u van harte welkom!

Locatie: De oude kapel van het Missiehuis
zaterdag 16 november a.s. van 11.00 - 13.00 uur
Blauwe Berg 5c, 1625 NT Hoorn
afslag Hoorn/ Berkhout

Lees verder
20 september 2019

Warm welkom in het Missiehuis

De bouw van de vier woonblokken met luxe appartementen is inmiddels gestart. Op zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 14.00 uur stellen wij het landgoed open voor belangstellenden. De tuinen, een deel van het Missiehuis en de kapel zijn op dat moment vrij toegankelijk. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje espresso, macchiato of cappuccino van onze barista.

Laat u informeren over de woningen, het landgoed en uw mogelijkheden!

Locatie: De oude kapel van het Missiehuis
Blauwe Berg 5c, 1625 NT Hoorn
afslag Hoorn/ Berkhout

Lees verder
23 mei 2019

Feestelijke start bouw!

Woensdag 22 mei hebben Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. en Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van de 109 appartementen Missiehuis Hoorn. Alle kopers en betrokkenen waren uitgenodigd om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen. Na een welkomstwoord van planontwikkelaar Theo Breg, vertelde algemeen directeur Niels Doodeman over de bijzondere samenwerking tussen De Nijs en Heddes.
Vervolgens was het tijd om met z'n allen de kurken te laten knallen en te toosten op een voorspoedige bouw!

Alle kopers kregen na afloop een Hoornse Broeder mee naar huis om thuis nog even na te genieten.

Het was een geslaagde zonnige middag!

15 april 2019

Binnenkort start bouw!

De planning is dat in mei gestart gaat worden met de bouw van de woningblokken van het Missiehuis!

13 december 2018

Mijmeringen bij het Missiehuis

Een denkbeeldige wandeling door het park

Achter de bouwhekken van het Missiehuis aan de Blauwe Berg klinkt de lokroep van de natuur. Het in winterse sferen gehulde landgoed is binnenkort een veelzijdig gebied waar bewoners en bezoekers de wisselingen van de seizoenen, in al haar pracht, kunnen beleven.

Volgens planning wordt dit voorjaar aangevangen met de bouw van de woonblokken. Deze drie- en vierkamerappartementen worden gesitueerd aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Omringd door bos en verrijkt met natuurpaden. Elk appartement krijgt een riante buitenruimte en hoge raampartijen zodat de eenheid met de omgeving direct en geheel wordt ervaren. Wonen in het Missiehuis betekent immers kiezen voor de groene oase in de nabijheid van het levendige Hoornse stadshart.

Mission impossible? Absoluut niet!
De verkopende makelaars van De Stijl Makelaardij en Van Overbeek Makelaars hebben precies in kaart welke appartementen nog beschikbaar zijn. Zij lieten toekomstige bewoners aan het woord.

Lees verder
Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.