Nieuwsitems over project Missiehuis Hoorn leest u hieronder.

13 december 2018

Mijmeringen bij het Missiehuis

Een denkbeeldige wandeling door het park

Achter de bouwhekken van het Missiehuis aan de Blauwe Berg klinkt de lokroep van de natuur. Het in winterse sferen gehulde landgoed is binnenkort een veelzijdig gebied waar bewoners en bezoekers de wisselingen van de seizoenen, in al haar pracht, kunnen beleven.

Volgens planning wordt dit voorjaar aangevangen met de bouw van de woonblokken. Deze drie- en vierkamerappartementen worden gesitueerd aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Omringd door bos en verrijkt met natuurpaden. Elk appartement krijgt een riante buitenruimte en hoge raampartijen zodat de eenheid met de omgeving direct en geheel wordt ervaren. Wonen in het Missiehuis betekent immers kiezen voor de groene oase in de nabijheid van het levendige Hoornse stadshart.

Mission impossible? Absoluut niet!
De verkopende makelaars van De Stijl Makelaardij en Van Overbeek Makelaars hebben precies in kaart welke appartementen nog beschikbaar zijn. Zij lieten toekomstige bewoners aan het woord.

Lees verder
27 september 2018

Geslaagd verkoopevent

Zaterdag 22 september bruisde de kapel van Het Missiehuis van de energie. Voor deze ene zaterdag was de voormalige gebedsruimte omgetoverd in een informatiecentrum. Verkoopboeken, prijslijsten, inschrijfformulieren, presentaties en zelfs een heuse vloerbedekkende impressie van het terrein vertelden een verhaal.

Lees verder
24 september 2018

Gedeelde passie brengt bouwers samen

De Nijs en Heddes slaan de handen ineen voor het Missiehuis

Hoorn - De zeer drukbezochte verkoopstart van Het Missiehuis afgelopen zaterdag blijkt de opmaat voor invulling van dit unieke terrein. Naast het monumentale oorspronkelijke gebouw zullen vier woonblokken verrijzen, met in totaal 109 luxe drie- en vierkamerappartementen. De Nijs heeft Heddes Bouw & Ontwikkeling, als bouwer met de regio Hoorn als bakermat, aangezocht om de bouwplannen te realiseren.

Lees verder
13 september 2018

De bijzondere flora en fauna van het Missiehuis

Leven in een landgoed
In het hof, waar talloze uitheemse en exotische soorten planten en bomen groeiden en bloeiden, heeft lange tijd het recht van de sterkste gegolden. Nu plant landschapsarchitect Copijn zorgvuldig eerherstel van deze unieke plek. Met als missie het bereiken van een ecologische balans tussen mens, plant en dier. De aanplant van bomen, heesters en struiken wordt vermengd met de reeds gewortelde pracht.

12 september 2018

Gelijkvloers woongemak

Voor sommigen een droom, anderen vinden het een pré. Wat uw drijfveer ook is, de drie- en vierkamerappartementen met riante buitenruimte kunnen levensloopbestendig worden ingericht. De bergingen zijn allemaal voorzien van elektra.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft.

De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website.

De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.