Geslaagd verkoopevent

Zaterdag 22 september bruisde de kapel van Het Missiehuis van de energie. Voor deze ene zaterdag was de voormalige gebedsruimte omgetoverd in een informatiecentrum. Verkoopboeken, prijslijsten, inschrijfformulieren, presentaties en zelfs een heuse vloerbedekkende impressie van het terrein vertelden een verhaal.

27 september 2018

Geslaagd verkoopevent

Gretig namen de bezoekers de informatie op, voor velen van hen was dit een langverwachte kans. Meer dan duizend mensen werden welkom geheten, kregen gerichte en deskundige informatie en ontvingen beeldmateriaal over de nieuw te bouwen drie- en vierkamerappartementen.

Als eerste gaan de woonblokken A, met drie woonetages, en B, één verdieping meer, in de verkoop. 60 Appartementen, in gebruiksoppervlakte variërend van 74 tot maar liefst 169 vierkante meter. Elk met een eigen riante buitenruimte. Tussen de bomen, kleuren en geuren van het landgoed! Download hier (www.missiehuishoorn.nl/downloads) gerichte informatie over de appartementen.

Maandag 1 oktober 2018 om 12.00 uur sluit de inschrijving.
Toewijzing zal kort daarna plaatsvinden. Nagekomen inschrijfformulieren worden op volgorde van binnenkomst op de reservelijst geplaatst.

Ingevulde en ondertekende inschrijfformulieren kunt u inleveren bij:
De Stijl Makelaardij, Breed 2, 1621 KB Hoorn, 0229 - 28 19 00
info@destijl.nl

Of bij:
Van Overbeek Makelaars & Taxateurs, Lepelaar 3, 1628 CZ Hoorn, 0229 - 27 17 77
hoorn@vanoverbeek.nl

Foto: EbbesFotografie

Terug

Pagina delen via:

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft.

De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website.

De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.