Nog 3 woningen te koop!

Binnen het project zijn nog 3 woningen te koop:

Een fantastische penthouse in woonblok C (zie foto), deze wordt binnenkort opgeleverd. Dus wilt u snel wonen, dan is dit uw kans!

Een penthouse in woonblok B en een begane grond appartement in woonblok A.

Voor meer informatie neem contact op met één van onze makelaars. Ook kunt u een afspraak maken om deze woningen te bezichtigen.


25 juni 2020

De Stijl Makelaardij, info@destijl.nl , tel. 0229 - 28 19 00

Van Overbeek Makelaars, hoorn@vanoverbeek.nl , tel. 0229 - 27 17 77

Terug

Pagina delen via

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.