Verkoopevent op 22 september 2018 in herfstpracht landgoed Missiehuis


23 augustus 2018

Verkoopevent in herfstpracht landgoed Missiehuis

Op de eerste zaterdag van de herfst, 22 september, organiseert De Nijs Projectontwikkeling een verkoopevent voor de eerste fase van het project Missiehuis. Waar kan dit evenement beter plaatsvinden dan in het hart van dit historische gebouw, waar zoveel levens hun doel en richting hebben gevonden? De kapel staat van 10.00 tot 14.00 uur wijd open voor uw persoonlijke missie: op deze romantische plek in luxe en comfort te kunnen wonen.

Elkaar ontmoeten

In sereniteit ontmoetten de missionarissen hun geloofsgenoten. Samen eten, bidden, werken en leven. Tijden zijn veranderd, rituelen verschuiven, vrijheid prevaleert. Binnen het Missiehuis ontstaat een nieuwe leefgemeenschap, naar moderne maatstaven. Er wordt weer gestudeerd, gegeten, gelachen en geleefd. Samen. Hoe dat eruit ziet? Dat bepaalt u zelf!

 

Verkoopevent

zaterdag 22 september

van 10.00 tot 14.00 uur

Verkoopdocumentatie en inschrijfformulieren vanaf dit moment voorhanden


Locatie

Kapel van het Missiehuis

Blauwe Berg 5c

1625 NT Hoorn

afslag Hoorn/Berkhout

Terug

Pagina delen via

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.