Warm welkom in het Missiehuis


20 september 2019

In de kapel zetten wij een presentatie klaar over de woongebouwen, waarin nog enkele koopappartementen beschikbaar zijn. Ons makelaarsteam staat paraat om u nader te informeren. Wij vertellen graag over de duurzaamheid van de gebouwen, in materialen en installaties. Over de vooruitstrevende mogelijkheden ten aanzien van bijvoorbeeld de elektrische deelauto’s. Samen houden we het vizier op comfortabel wonen én nemen we de verantwoordelijkheid naar volgende generaties. Zoals past bij het Missiehuis.

Tijdens de openstelling kunt u ter plekke de sfeer proeven, de herfst ruiken en de vogels horen. Het geruis van de bladeren als muzikale omlijsting van uw mogelijk toekomstige woonomgeving in puurheid ervaren. De bouwplaats is, onder meer om veiligheidsredenen, niet toegankelijk. De beleving is er echter wel!

Open dag: Zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 14.00 uur
Laat u informeren over de woningen, het landgoed en uw mogelijkheden!

Locatie: De oude kapel van het Missiehuis
Blauwe Berg 5c, 1625 NT Hoorn
afslag Hoorn/ Berkhout

Terug

Pagina delen via

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.