Vrije sector huurwoningen

16 appartementen te huur in Missiehuis Hoorn!

In Blok C worden 10 appartementen, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, verhuurd. Hiervan zijn er nog enkele beschikbaar.

Daarnaast komen in het vierde kwartaal nog 6 appartementen in Blok B beschikbaar voor verhuur.

Alle huurappartementen zijn energiezuinig en worden standaard voorzien van keurig licht getint sanitair en betegeling, onderhoudsvrije gestucte wanden, een onderhoudsvrije pvc-vloer, alsmede een inbouwkeuken met inbouwapparatuur.

Alle huurwoningen hebben een oppervlakte van tussen de 74 en 78 vierkante meter.

De huurprijs bedraagt ca. € 1.200,- per maand, exclusief een voorschot voor de servicekosten en tuinonderhoud van ca. € 60,- per maand.


Inschrijven

U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier of een e-mail sturen naar info@destijl.nl

Indien zich meerdere kandidaten melden voor een appartement, zal de toewijzing worden gedaan op basis van geschiktheid. De inkomenszekerheid speelt daarbij een rol.

Mocht u nog vragen hebben dan is De Stijl Makelaardij bereikbaar op nummer 0229 – 28 19 00.


Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.